Blog | City Inn

Blog

Masat kundër COVID-19

4 Qershor, 2020

CITY INN, i cili vlerësohet si një ndër hotelet më të pastërta në Prishtinë, ka aplikuar masat për të garantuar sigurinë e mysafirëve dhe ...

Sa coool Prishtina për festaaa!!!

22 Dhjetor, 2019

Është dhjetor. Gjysma e dytë e dhjetorit. Atmosfera e festave ka fazën e saj kulmore e megjithëse diku në sfond të gjithçkaje rri trishtimi i këtij vi

“New York Times”: Pesë vendet më të mira për t’i vizituar në Prishtinë

15 Dhjetor, 2016

Se Prishtina është vend i mrekullueshëm dhe atraksion turistik, këtë nuk e mohon askush! Por, Prishtina sot ka marrë vëmendje të veçantë, pasi që një

VENDE QË MUND T’I VIZITONI NË NJË DITË PUSHIMI NË KOSOVË

6 Qershor, 2016

Për të kaluar ditë pushimi në shtetin e vogël ballkanik, në Kosovë, vendi ka shumë për të ofruar.