Suitat | City Inn

Suitat

Të gjera dhe elegante me dizajne bashkëkohore, suitat tona me dhoma të ndenjes janë sinonim i kënaqësisë. Këto suita janë të pajisura me një shtrat me madhësi mbretërore + një divan së bashku me hapësirën e veçuar për të ndenjur. Të mobiluara me pajisje moderne, suitat përfshijnë: smart TV’në, kasafortën, internetin falas, mini barin, tavolinën e punës me karrige dhe sistemin e kondicionerit të klimës me komandë. Në çmim përfshihet edhe mëngjesi.

Duke filluar nga 129 €

Përmbledhje

38 metra katrorë
Një shtrat me madhësi mbretërore + një divan
Hapësirë e veçuar për të ndenjur
Mëngjesi i përfshirë
Internet falas
Smart TV
Mini bari
Kafe dhe çaj
Banjë (tharëse të flokëve, dush)
Kasafortë, tavolinë dhe telefon
Sistem i kondicionerit të ajrit me komandë
Shishe uji falas
Papuçe
Mirëmbajtje ditore
Në dhoma ndalohet pirja e duhanit
Rroba për banjë

Veçoritë

Smart TV me kanale digjitale dhe internet
Telefon me qasje direkte
Qasje me kartele elektronike të sigurisë
Sistem i kondicionerit të ajrit me komandë
Kasafortë e madhësisë standarde
Mini bar
Tavolinë pune me karrige
Wi-Fi falas
Banjë në dhomë
Dush
Tharëse të flokëve
Shishe uji falas
Artikuj tualeti të përfshirë
Papuçe
Pajisje për pastrimin dhe shkëlqimin e këpucëve