Dhoma Standarde | City Inn

Dhoma Standarde

Duke ofruar interierit luksoz dhe ambientit të ngrohtë, dhomat janë të dizajnuara në mënyrë që t’i plotësojnë nevojat e klientëve tanë dhe ofrojnë atyre qetësi. Dhoma veçohet me një komoditet modern dhe përfshinë: një shtrat me madhësi mbretërore, banjën, smart TV’në, kasafortën, internetin falas, mini barin, tavolinën e punës me karrige dhe sistemin e kondicionerit të klimës me komandë. Në çmim përfshihet edhe mëngjesi.

Duke filluar nga 85 €

Përmbledhje

25 metra katrorë
Një shtrat me madhësi mbretërore
Mëngjesi i përfshirë
Internet falas
Smart TV
Mini bari
Kafe dhe çaj
Banjë (tharëse të flokëve, dush)
Kasafortë, tavolinë dhe telefon
Sistem i kondicionerit të ajrit me komandë
Shishe uji falas
Papuçe
Mirëmbajtje ditore
Në dhoma ndalohet pirja e duhanit

Veçoritë

Smart TV me kanale digjitale dhe internet
Telefon me qasje direkte
Qasje me kartele elektronike të sigurisë
Sistem i kondicionerit të ajrit me komandë
Kasafortë e madhësisë standarde
Mini bar
Tavolinë pune me karrige
Wi-Fi falas
Banjë në dhomë
Dush
Tharëse të flokëve
Shishe uji falas
Artikuj tualeti të përfshirë
Papuçe
Pajisje për pastrimin dhe shkëlqimin e këpucëve