Dhoma Deluxe | City Inn

Dhoma Deluxe

Thjeshtë relaksohuni dhe shijojeni atmosferën e këndshme në njërën nga dhomat tona deluxe. Këto dhoma janë të mobiluara me pajisje moderne dhe përfshijnë një shtrat me madhësi mbretërore dhe një shtrat për një person (mund të shndërrohet gjithashtu edhe në 3 shtretër të veçuar). Në dhomë përfshihen: banjo, ballkoni (opsionale), smart TV, kasaforta, interneti falas, mini bari, tavolina e punës me karrige dhe sistemi i kondicionerit të klimës me komandë. Në çmim përfshihet edhe mëngjesi.

Duke filluar nga 95 €

Përmbledhje

30 metra katrorë
Një shtrat me madhësi mbretërore + një shtrat për një person (mund të shndërrohet gjithashtu edhe në 3 shtretër të veçuar)
Mëngjesi i përfshirë
Internet falas
Smart TV
Mini bari
Kafe dhe çaj
Banjë (tharëse të flokëve, dush)
Kasafortë, tavolinë dhe telefon
Sistem i kondicionerit të ajrit me komandë
Shishe uji falas
Papuçe
Mirëmbajtje ditore
Në dhoma ndalohet pirja e duhanit
Dhomat me ballkon të vogël sipas kërkesës. Varësisht nëse janë të disponueshme.

Veçoritë

Smart TV me kanale digjitale dhe internet
Telefon me qasje direkte
Qasje me kartele elektronike të sigurisë
Sistem i kondicionerit të ajrit me komandë
Kasafortë e madhësisë standarde
Mini bar
Tavolinë pune me karrige
Wi-Fi falas
Banjë në dhomë
Dush
Tharëse të flokëve
Shishe uji falas
Artikuj tualeti të përfshirë
Papuçe
Pajisje për pastrimin dhe shkëlqimin e këpucëve